Palvelut

Me

Koneurakointi

Kaivuukoneurakointi, sora- ja maa-ainestoimitukset, tiehöyläpalvelut, rakennusten pohjatyöt, salaojitukset ja tietyöt

Ydinosaamistamme on ammattitaitoinen maanrakennus. Teemme koneurakointina niin talon pohjatyöt, kuin kaikenlaiset tietyötkin. Talon perustuksiin kuuluvat vesijohto- ja viemäriliitännät, tarvittava salaojitus ja anturan teko onnistuu meiltä yhtenä pakettina sopimuksen mukaan. Tietyöt hoidamme alusta loppuun. Kalustollamme onnistuu sekä uuden tien rakentaminen että vanhan perusparannus: maanleikkaukset, ojan ja luiskan kaivuut, tien jyräys, tasoitukset tiehöylällä, täytöt ja rumputyöt.

Tarjoamme tiehöyläpalveluita pitkällä kokemuksella, mm. asfaltin pohjatyöt ja yksityisteiden kunnostukset.

Teemme myös sora- ja maa-ainestoimituksia.

Toiminta-alueemme on koko Etelä-Suomi, erityisesti Tammela ja Forssa Lounais-Hämeessä. Lounais-Hämeen lähistöllä urakkapaikkoja ovat olleet mm. Loppi, Hämeenlinna, Karkkila ja Somero.

Tammelan konekaivuu

Maanrakennuspalvelua ammattitaidolla

Jätevesijärjestelmät

Jälleenmyymme ja asennamme kotimaisia Pipelife Ympäristö -jätevesijärjestelmiä. Arvioimme sopivan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin käytyämme paikanpäällä katsomassa.

Tarjoamme toimivia ja asetukset täyttäviä jätevesiratkaisuja maalaisjärjellä toteutettuna. Olemme tarjonneet jätevesiratkaisuja toimintamme alusta alkaen, mutta ennen se tarkoitti lähinnä sakokaivojen kaivamista. Nykyisin vaatimukset ovat koventuneet ja jätevesiasetus edellyttää, että haja-asutusalueilla kaikilla kiinteistöillä on jätevedenkäsittelyjärjestelmä.

Jälleenmyymme ja asennamme kotimaisia Pipelife Ympäristö -jätevesijärjestelmiä. Järjestelmiä on monenlaisia ja arvioimme sopivan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin käytyämme paikanpäällä katsomassa. Ratkaisuun vaikuttavat monet seikat budjetista ja järjestelmää käyttävien henkilöiden määrästä käytettävissä olevaan tilaan. Esimerkiksi harvoin käytettävän kesämökin jätevedet kannattaa usein käsitellä edullisella sakokaivon perään liitettävällä imeytyskentällä, joka toimii samalla teholla riippumatta sinne laskettavasta vesimäärästä, verrattuna panospuhdistamoon, joka vaatii jatkuvaa käyttöä toimiakseen.

Meillä on tarvittavat tiedot ja taidot kokonaisvaltaisen jätevesiratkaisun toimittamiseen ja asentamiseen alusta loppuun

Suodatuskasettipaketti

Suodatuskasettipaketti sopii yhden perheen 1-5 henkilön jätevesienkäsittelyyn. Järjestelmä puhdistaa jätevedet tehokkaasti ja edullisesti ilman sähköä ja kemikaaleja. Suodatuskaseteilla toteutettuna imeytyskenttä vaatii asennuskohteessa tilaa vain 6 m2, joka imeytysputkistolla toteutettuna vaatisi huomattavasti laajemman alan. Suodatuskasetit ovatkin erinomainen valinta kohteisiin, joissa valmiiksi rakennettu piha tai asennuskohteen pieni pinta-ala rajoittaa mahdollisuuksia liikkua tontilla.
Helppo huoltaa – tyhjennys imuautolla.

Pisara-harmaavesisuodatin

Soveltuu vapaa-ajan asunnon pesuvesien puhdistamiseen, myös kohteisiin, jossa on suihku, astian- ja pyykinpesukone. Pystyy käsittelemään jopa 500l jätevettä vuorokaudessa. Soveltuu myös kallioisille tonteille, sillä se on helppo asentaa maan päälle tai maan alle. Puhdistetun veden voit johtaa avo-ojaan tai imeyttää maaperään. Huolto kerran vuodessa vaihtamalla biohajoavasta luonnonmateriaalista valmistetut suodatinkiekot (käytetyt kiekot voidaan kompostoida). Pisara-harmaavesisuodatin on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Sauna-Seppo

Pienikin määrä pesu- tai saunavettä sisältää vesistöjä rehevöittävää fosforia, jota ei tulisi johtaa puhdistamattomana maastoon tai vesistöön. Helpoin ratkaisu vähäisten pesuvesimäärien puhdistamiseen on pesuvesisuodatin Sauna-Seppo. Sauna-Seppo on perinteiseen Sauna-kaivon kehitetympi versio. Toiminta perustuu painovoimaiseen suodatustekniikkaan. Sauna-Seppo puhdistaa pesuvedet suodattamalla Nordkalk Filtra P -suodatinmassan läpi. Veden kiintoaineet jäävät puhdistimeen ja suodatinmassa poistaa vedestä fosforin ja bakteerit. Puhdistetun veden voi johtaa maastoon. Sauna-Seppo on pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä. Tuotetta voidaan käyttää myös vesistöjen läheisyydessä tai kallioisilla tonteilla, joille imeytykseen perustuvien käsittelyjärjestelmien asentaminen olisi mahdotonta. Sauna-Seppo on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Sauna-Seppon käyttökohteet:

 • Siirtolapuutarhamökin jätevedet
 • Kesämökin jätevedet
 • Rantasaunan jätevedet

 • Yhteistyökumppanimme Pipelifen sivuilta saat lisätietoja jätevesijärjestelmistä.

  Tammelan konekaivuu

  Rakennuksen purkaminen kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti

  Purkutyöt

  Suoritamme rakennusten purkutyöt suunnittelusta toteutukseen sisältäen kaikki työn osa-alueet.

  Meidän kautta hoituvat vaivattomasti pienet ulkotilojen purkutyöt kuten omakotitalot, terassin-, ulkovaraston-, leikkimökin- tai vaikkapa vanhan aidan purkamiset. Purkaminen ei ole vain rakenteiden rikkomista vaan suurin osa työstä on jätteiden kierrätystä ja lajittelua.

  Huomioithan, että kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa asunnoissa on teetettävä ensin asbestikartoitus, kun suunnitellaan remonttia joka vaatii purkutöitä.

  Mikäli asbestia ilmenee purettavissa materiaaleissa tai rakenteissa, on purkutyöt teetettävä siihen erikoistuneilla asbestipurkutyöluvan omaavilla ammattilaisilla. Hoidamme asbestikartoituksen yhteistyökumppaniemme kautta